fbpx Skip to main content
Menneet tapahtumat

SunSali mukana Auran kauppojen Yössä mahtavilla tarjouksilla!

By 17.10.20236 marraskuun, 2023No Comments
Auran Kauppojen Yö pe 27.10.2023- teemana palveleva ja monipuolinen Aura!

Hurjan suosion saavuttanut Auran Kauppojen Yö-tapahtuma tulee jälleen!

Tapahtuman tarkoituksena on esitellä Auran monipuolista ja kattavaa palvelutarjontaa sekä kiinnittää huomiota paikallisten palveluiden käyttämiseen. Oman kunnan elinvoimaisuuteen voi helposti meistä jokainen vaikuttaa tukemalla paikallisia yrittäjiä, käyttämällä heidän palveluitaan ja ostamalla tuotteet kunnan kivijalkaliikkeistä.

Vuoden 2023 Kauppojen Yön teemana on palveleva ja monipuolinen Aura. Tänä vuonna osana tapahtumaa esitellään myös paikallisia toimijoita ja mahdollisuuksia harrastaa Aurassa. Oletko esimerkiksi päässyt ajamaan Lounais-Suomen ainoalla pienoisautoradalla tai päässyt testaamaan toiminnallista treeniä Auran Woimasalille?

Liikkeet palvelevat klo 22 asti- Muista kerätä myös leimoja

Lähes kaikki Kauppojen Yössä mukana olevat liikkeet palvelevat klo 22 asti. Katso tarkempi info alla olevasta kartasta. Tapahtumaan osallistuvat asiakkaat ja kävijät voivat kerätä tapahtuman leimapassiinsa leimoja, leimojen virallinen keräämisaika on klo 17-22. Voit pyytää leiman myös oheisohjelmakohteelta. Kuuden leiman keräämisen jälkeen osallistuja voi noutaa itselleen lahjan Auran monitoimitalo Auraamosta (Turuntie 1, 21380 Aura) klo 17-22 välisenä aikana. Kaikkien leimapassien palauttaneiden kesken arvotaan lisäksi 80€:n arvoinen lähituotepaketti.

SunSali avoinna pe 27.10 poikkeuksellisesti klo 16-22 hyvien tarjousten kera:
* 10x korttiin 2x kaupan päälle
* Henkilökohtainen kuntosaliohjelma + ohjaus 49€ (norm 79€) osta vaikka lahjaksi!
* Kehonkoostumusmittaus 15€ (norm 30€) huom, mittaus käytettävä marraskuun aikana
* kuntosalikorttien arvonta
* Avoimet ovet tapahtuman ajan –  Tervetuloa!