SunSali Aura

Ryhmäliikunta

Sähköinen ajanvarausTuntikuvaukset

Meiltä löydät ohjatut tunnit moneen makuun - tervetuloa liikkumaan yhdessä!

Ryhmäliikuntatunnit ovat hauska ja tehokas tapa pitää kunnostaan huolta. Valitse tunti ja lähdetään liikkeelle!

Katso liikunta-aikatauluHinnastoLiity jäseneksi!

Sunsali ryhmäliikunta

 • Laaja tuntivalikoima, josta löydät varmasti itsellesi sopivan tunnin.
 • Ammattitaitoinen ja monipuolinen ohjaajatiimi
 • Senioreille omat tunnit
 • Vaihtuva kalenteri, tule liikkumaan kun sinulle sopii
Tutustu valmentajiinSähköinen ajanvaraus

Sähköinen ajanvaraus

 • Tuntien varaaminen sähköisessä ajanvarauksaessa onnistuu  kun sinulla on voimassa oleva 10x kortti tai muu ohjatuille tunneille oikeuttava asiakkuus. Ilman korttia tunnin varaaminen onnistuu soittamalla p. 044 301 2603 (aukioloaikoina).
 • Käyttäjätunnuksena toimii SunSalin asiakastietoihin antamasi sähköpostiosoite: ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana on: 123456
 • Samanaikaisia varauksia voi olla 5 kpl.
 • Varauksen pystyy poistamaan kun tunnin alkuun on aikaa 1,5h, tämän jälkeen varausta ei pysty enää peruuttamaan.
 • Varaukset vapautuvat 10 minuuttia ennen tunnin alkamista. Tule siis ajoissa paikalle!
 • Kolmesta saapumattomasta varauksesta viimeisen kolmen kuukauden aikana, menetät varausoikeuden tunneille.
Siirry sähköiseen ajanvaraukseen

Etkö saa varattua tuntia?

 1. Onko jumppakortti/jäsenyys voimassa?
 2. Onhan meillä sähköpostiosoitteesi? Meille antamasi s.postiosoite toimii käyttäjätunnuksena sähköisessä ajanvarauksessa.
 3. Unohditko salasanan? Käytä ”unohditko salasanan/tilaa salasana” linkkiä ja saat uuden salasanan sähköpostiisi.
 4. Onko sinulla yli 3 käyttämättä jäänyttä varausta? Ota yhteys asiakaspalveluun.
Ota yhteyttä

Tuntikuvaukset

KAHVAKUULA

Kahvakuula on erinomainen toiminnallinen perustreeni, jossa kahvakuulan avulla parannetaan voimaa, kestävyyttä ja kehonhallintaa.Tunti ei sisällä monimutkaisia koreografioita vaan on reipasta perustreenaamista!

LIIT

LIIT tulee sanoista Low Intensity Interval Training, mikä tarkoittaa matalan intensiteetin treenaamista ja muistuttaa hyvin läheisesti HIIT-treenaamista.

Kaikkiin treeneihin kuuluu intervalliharjoittelua matalammalla ja korkeammalla intensitettillä eli teholla, mutta ero HIIT-treenaamiseen on siinä, etteivät nämä korkean intensiteetin intervallit ole erityisen intensiivisiä. Myös palautumisajat ovat pidempiä.

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT® on taistelulajeista, kuten karatesta, taekwondosta, capoeirasta, nyrkkeilystä sekä Muay Thain tekniikoista vaikutteita saanut korkean intensiteetin tunti. Tunnilla et ota kontaktia muihin, mutta harjoitus antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi mielikuvituksellisen vastustajasi kanssa.

Liikeyhdistelmät on helposti seurattavia ja toistoja tehdään paljon. Pura stressiä, haasta itsesi, kehitä taitojasi, kasvata itseluottamustasi ja tunne itsesi mestariksi!

FASCIA METHOD

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa.Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin
venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.
Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita.

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Fascia Method on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

BODYBIKE

BodyBike on tehokasta ja helppoa sisäpyöräilyä. Pyöräilytunneilla  poltetaan tehokkaasti kaloreita, kasvatetaan peruskuntoa ja nostetaan sykettä vuorottelevilla työ-osuuksilla.Vastus on jokaisen itse säädettävissä, tule polkemaan itsellesi sopiva tunti!

BODYMIX

Tule jumpalle! BodyMIX on kaikille sopiva helppo mutta tehokas perusjumppa. Tunti sisältää kevyen alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskunto osuuden ja lopuksi kunnon venyttelyt. Tunnilla käytetään erilaisia välineitä/painoja vaihtelevasti tehostamaan lihaskuntoliikkeitä. Tällä tunnilla mennään hyvällä ja rennolla fiiliksellä, jokainen oman kunnon mukaan.

Toimia koskien terveysturvallista liikkumista SunSalilla:

Veto pois ja kurkku karhea? Parempi jättää treeni väliin. Tulethan tunnille vain terveenä!

SunSalin ryhmäliikuntavälineet on käsitelty viruksia ja bakteereja tappavalla Pallcoat-pinnoitteella.Voit kuitenkin ottaa oman jumppa-alustan mukaan.

Pesethän kädet saapuessasi tunnille ja nappaa ovelta vielä käsidesiä.

Annetaan edellisten jumppaajien tulla ulos salista ja odotetaan omaa vuoroa, myös välineitä haettaessa.

Voit halutessasi välttää pukuhuoneen ruuhkan jättämällä takin naulakkoon tai odottelemalla hetken salin puolella.

Nähdään tunnilla!

POWER

Power on monipuolinen toiminnallinen treeni, jossa käytetään vaihtelevasti välineinä mm kahvakuulaa, TRX-hihnoja ja käsipainoja. Tunnin lopussa sykettä nostattava haaste, tervetuloa mukaan!

Bike + TRX

Toiminnallinen harjoittelutunti, jossa heataan hyvä alkulämpö pyöräillen ja viimeistellään treeni TRX-hihnojen avulla . TRX-hihnat ovat joustamattomasta nailonista valmistetut hihnat ja treenissä vastuksena toimii kehon oma paino ja vartalon kallistuskulma. Tutut lihaskuntoliikkeet saavat uuden tuntuman, kun keskivartalon lihakset ja koordinaatio joutuvat mukavaan haasteeseen. Sopii erinomaisesti myös miehille.

BODYPUMP

Tervetuloa maailman suosituimmalle ryhmäliikuntatunnille! BODYPUMP® on tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla, käsipainoilla sekä oman kehon painolla. Voit valita itsellesi sopivat painot ja nauttia hauskasta ja tehokkaasta  tunnista. Ohjelma soveltuu aloittelijalle ja tottuneelle treenaajalle, naisille ja miehille.

VATSAPAKARA

Tällä tunnille keskitytään kevyen lämmittelyn jälkeen keskivartalon lihaksiston ja pakaroiden lihaskunnon parantamiseen. Treenissä käytetään vaihtelevasti apuna mm steppilautoja ja kahvakuulia.

TABATA

Tällä tunnilla vuorottelevat tehokkaat 20 sekunnin työjaksot ja lyhyet, 10 sekunnin lepotauot. Tabata-treeni nostaa lihaskuntoa ja kestävyyttä, polttaa rasvaa ja potkaisee aineenvaihdunnan kunnolla käyntiin. Vaikka treeni on lyhyt, on se todella tehokas!

SENIORIJUMPPA

SenioriJumppa on senioreille suunnattu, tehokas kiertoharjoittelutunti,jossa alkulämmittelyn jälkeen treenataan kiertoharjoitteluna vuorotellen kuntosalilaitteilla ja vapaissa pisteissä. Tunti sopii fyysisesti aktiivisille senioreille tai sellaiseksi haluaville. Pienet krempat ei tunnilla haittaa ja tarpeen mukaan etsimme vaihtoehtoisia liikkeitä.

Tiistaisin klo 9.00 ja 10.15 (kuntosalin puolella)

Perjantaisin klo 9.00 10.15 (jumppasalin puolella)

RAUTAKANKI KEHONHUOLTO

Kehonhuoltotunti hiukan jäykemmille tapauksille. Vaikkei sormet osu lattiaan ja polvet suoristu, niin yhtäkaikki me kaikki tarvitsemme myös liikkuvuusharjoittelua ja avaavaa liikettä. Tunnilla yhdistetään  lihastoimintaketjujen avausta liikkeen avulla, venyttelyä sekä vaihtelevasti putkirullausta ja fasciapalloharjoitteita. Jos et saa sormia lattiaan tämä tunti on juuri sinulle!