SunSali Aura

Ryhmäliikunta

Varaa paikka jumppaanTuntikuvaukset

Meiltä löydät ohjatut tunnit moneen makuun - tervetuloa liikkumaan yhdessä!

Ryhmäliikuntatunnit ovat hauska ja tehokas tapa pitää kunnostaan huolta. Valitse tunti ja lähdetään liikkeelle!

Katso liikunta-aikatauluHinnastoVerkkokauppa

Sunsali ryhmäliikunta

 • Hyvä tuntivalikoima, josta löydät varmasti itsellesi sopivan tunnin.
 • Ammattitaitoinen ja monipuolinen ohjaajatiimi
 • Senioreille omat tunnit
 • Vaihtuva kalenteri, tule liikkumaan kun sinulle sopii
Tutustu valmentajiinVaraa paikka jumppaan

Sähköinen ajanvaraus

 • Tuntien varaaminen sähköisessä ajanvarauksaessa onnistuu  kun sinulla on voimassa oleva 10x kortti tai muu ohjatuille tunneille oikeuttava asiakkuus. Ilman korttia tunnin varaaminen onnistuu soittamalla p. 044 301 2603 (aukioloaikoina).
 • Käyttäjätunnuksena toimii SunSalin asiakastietoihin antamasi sähköpostiosoite: ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana on: 123456
 • Samanaikaisia varauksia voi olla 5 kpl.
 • Varauksen pystyy poistamaan kun tunnin alkuun on aikaa 2h, tämän jälkeen varausta ei pysty enää peruuttamaan.
 • Varaukset vapautuvat 10 minuuttia ennen tunnin alkamista. Tule siis ajoissa paikalle!
 • Kolmesta saapumattomasta varauksesta viimeisen kolmen kuukauden aikana, menetät varausoikeuden tunneille.
Siirry sähköiseen ajanvaraukseen

Etkö saa varattua tuntia?

 1. Onko jumppakortti/jäsenyys voimassa?
 2. Onhan meillä sähköpostiosoitteesi? Meille antamasi s.postiosoite toimii käyttäjätunnuksena sähköisessä ajanvarauksessa.
 3. Unohditko salasanan? Käytä ”unohditko salasanan/tilaa salasana” linkkiä ja saat uuden salasanan sähköpostiisi.
 4. Onko sinulla yli 3 käyttämättä jäänyttä varausta? Ota yhteys asiakaspalveluun.
Ota yhteyttä

Tuntikuvaukset

TABATA

Tervetuloa SunSalin suosituimmalle ryhmäliikuntatunnille!

Tabata on eräänlainen HIIT-harjoittelun muoto (High Intensity Intervall training).Tällä tunnilla vuorottelevat tehokkaat 20 sekunnin työjaksot ja lyhyet, 10 sekunnin lepotauot. Tabata on tehokas tapa polttaa rasvaa, kohottaa lihaskuntoa, lisätä kestävyyttä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Vaikka treeni on lyhyt, on se todella tehokas!

Kesällä perus Tabata-treeni tehdään sään salliessa SunSalin treenipihalla. Helleraja +25c eli aukkarit , vettä ja lippis mukaan!:)

DanceTabatassa treenaat kuin huomaamatta helppojen tanssimuuvien tahtiin ja tunnin jälkeen fiilis on 10+!

PUMPPI

Pumppi on koko kropan treeni, jossa lämmittelyn jälkeen käydään kaikki kehon isot lihasryhmät läpi ja pari pienempääkin. Välineinä treenissä käytetään steppilautaa, tankoa + painoja sekä käsipainoja.

Ei sisällä askelkuvioita, vain hyviä perusliikkeitä hyvän musiikin tahdittamana. Lähde mukaan!

SUMMERHIIT

Kesäinen HIIT-treeni, jossa treenipätkät ovat lyhyitä mutta napakoita ja joiden aikana aineenvaihdunta ammutaan tehokkaasti käyntiin ja treenin teho jatkuu pitkälle vielä treenin jälkeenkin!

Koska KESÄ niin kivalla säällä treenataan SunSalin ulkoalueella:)

FASCIA METHOD+ KEHONHUOLTO

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa, jossa keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin
venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.
Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita.

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Lisäksi tunnilla tehdään vaihtelevasti myös muuta kehonhuoltoa ja venyttelyjä.

Nappaa tunnille mukaan rennot, joustavat vaatteet ja juomapullo, kenkiä et tarvitse. Nähdään tunnilla!

SENIORITUNNIT

SunSalilta löytyy ohjattuja tunteja myös senioreille. Tunnit sopivat fyysisesti aktiivisille senioreille tai sellaiseksi haluaville. Pienet krempat ei tunnilla haittaa ja tarpeen mukaan etsimme vaihtoehtoisia liikkeitä.

Tiistaisin  klo 9.00 ja 10.15 (kuntosalin puolella)

Perjantaisin klo 9.00 ja 10.15 (jumppasalin/kuntosalin puolella)

Senioritunnit lomalla 24.6-4.8

Lisätiedot p. 041 502 1533 / Annukka

SPINNI

SunSalilla pääsee myös sisäpyöräilemään! Spinni-tunneilla  poltetaan tehokkaasti kaloreita, kasvatetaan peruskuntoa ja nostetaan sykettä vuorottelevilla työ-osuuksilla. Vastus on jokaisen itse säädettävissä, tule polkemaan itsellesi sopiva tunti!

Spinni + Core- tunnilla poljetaan ensin hyvä lämpö päälle n 45min ja viimeistellään treeni tehokkaalla keskivartalotreenillä.

AamuSpinnissä herätellään kroppa alkavaan viikonloppuun ja nautitaan fiiliksestä kun kello on 8.00 ja treeni tehty:)

BODYMIX

Tule jumpalle! BodyMIX on kaikille sopiva helppo mutta tehokas perusjumppa. Tunti sisältää kevyen alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskunto osuuden ja lopuksi kunnon venyttelyt. Tunnilla käytetään erilaisia välineitä/painoja vaihtelevasti tehostamaan lihaskuntoliikkeitä. Tällä tunnilla mennään hyvällä ja rennolla fiiliksellä, jokainen oman kunnon mukaan.

PORRASTREENIT

Porrastreenit starttaa SunSalilta, josta osana  lämmittelynä siirrytään Sisu-puiston kuntoportaisiin. Treeni koostuu porrastreenistä sekä tehokkaasta keppijumpasta ja loppuverrytelystä. Ja reidet kiittää!

VATSAPAKARA

Tällä tunnille keskitytään kevyen lämmittelyn jälkeen keskivartalon lihaksiston ja pakaroiden lihaskunnon parantamiseen. Treenissä käytetään vaihtelevasti apuna mm tankoja,steppilautoja ja kahvakuulia.

M-Cirquit ®

Uutta SunSalilla!
M-Circuit on ryhmäliikuntaharjoitus, joka kehittää liikkuvuutta, kehonhallintaa, voimaa sekä kestävyyttä. Harjoitukset perustuvat Exercisemasterin monipuolisiin liikkuvuusprogressioihin. Olipa liikkuvuutesi taso mikä tahansa, M-Circuitin avulla kehityt. Samalla kun parannat aktiivista liikkuvuuttasi, kehität myös tasapainoa, kehonhallintaa sekä aerobista kestävyyttä. Uskomattoman paljon hyötyjä yhden harjoitusohjelman avulla – tervetuloa testaamaan!

KUNTOFIGHT*

KuntoFight pohjautuu kuntopotkunyrkkeilyyn ja tunnilla pääset laittamaan niska/hartiaseudun töihin. Ohjaajana toimii lajin 4 kertainen Suomen mestari joten olet osaavissa käsissä. Tunti pidetään Woimasalilla – tervetuloa!

TEHOTREENI*

Tehotreeni on toiminnallinen kiertoharjoittelutunti, jossa askelsarjojen sijaan keskitytään käyttämään koko kroppaa. Välineinä käytetään oman kehonpainon lisäksi TRX-hihnoja, lekaa, renkaita, kelkkaa, kuntopalloja, kahvakuulia, köysiä jne.
Tunti pidetään Woimasali Aurassa-tervetuloa!