SunSali Aura | SunSali Riihikoski

Työhyvinvointi & seurat & ryhmät

Pyydä tarjous

SunSali tarjoaa yrityksille räätälöityjä paketteja henkilöstön ja yrityksen työhyvinvoinnin edistämiseen. Tyky- ja tyhypäiviin voidaan tilaajan tarpeiden mukaan yhdistää liikuntaa, testauksia, henkistä valmennusta, luentoja ja muuta toimintaa.

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Fyysinen toimintakyky vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiin, terveyteen ja työkykyyn. Työhyvinvointipalvelujen avulla työyhteisöön tuodaan kaivattua yhteistä tekemistä, käsitellään hyvinvoinnin teemoja ja kehitetään motivoivaa ilmapiiriä. SunSalin henkilökunta haluaa olla mukana liikuttamassa teidän henkilökuntaanne!

Menestyvän yrityksen voimavara on hyvinvoiva henkilöstö!

Ajattelemme, että tukemalla yksilön tavoitteita elämäntapojen muutoksessa, voimme parantaa koko työyhteisön hyvinvointia. Kuntosali- ja ryhmäliikuntatarjontamme mahdollistavat monipuolisen liikunnallisten teemapäivien järjestämisen. Ammattitaitoiset ohjaajamme auttavat teitä henkilöstöllenne sopivien palveluiden räätälöimisessä. Yksilön omien treenihetkien lisäksi henkilökunnan yhteiset viikoittaiset tai kuukausittaiset treenit luovat osaltaan yhteishenkeä yrityksenne henkilökunnan hyvinvoinnin parantamiseksi. Koska itsekin olemme yrittäjiä, haluamme kannustaa muitakin yrittäjiä pitämään huolta hyvinvoinnistaan.

Työhyvinvoinnista huolehtiminen kannattaa. Koko henkilökunnalle suunnattu virkistys- ja harrastustoiminta on määritelty verovapaaksi eduksi vuosittain 400€/työntekijä.

Ota yhteyttä, mikäli yrityksenne on kiinnostunut tukemaan henkilökunnan liikkumista Sunsalilla tai haluatte lisätietoa / tarjouksen tyhy- / tykytoimintaan liittyen.

Pyydä tarjous

Tilausryhmät

Yksityisohjaus omalle työyhteisölle/ryhmälle

120 €/h + alv. 10 %

Yritys voi tilata myös oman ryhmäliikuntatunnin henkilökunnalle. Hintaan sisältyy tila, välineistön käyttö, ohjaaja sekä mahdolliset musiikki/ lisenssimaksut.

Tiedustelut

marco@sunsali.fi

Meillä voit käyttää maksuvälineenä myös seuraavia:
Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Pay-sovellus, Edenred,Tyky-kuntosetelit, e-Passi.