SunSali Aura | SunSali Riihikoski

Senioripalvelut

Kulkuavaimen lataus

Vierivä kivi ei sammaloidu - pidetään liikettä yllä!

Riittävällä lihasvoimalla on suuri merkitys  ikäihmisen itsenäiselle elämälle, joka edellyttää hyvää liikkumis- ja toimintakykyä.

Ikäihmisillä erityisen tärkeää on huolehtia alaraajojen lihasvoimasta. Hyvässä kunnossa olevat keskivartalolihakset ovat edellytys hyvän ryhdin ylläpitämiselle sekä vähentävät muun muassa ikäihmisille tyypillisiä selkäkipuja. Jo puolen vuoden kuntosaliharjoittelu kaksi kertaa viikossa parantaa iäkkään suorituskykyä yhtä paljon kuin ikääntymisen myötä menetetään 10 vuodessa!

Kuntosaliharjoittelu on tehokkain tapa voiman lisäämiseen. Se on myös helppoa ja turvallista. SunSalilla harjoittelun voi aloittaa joko itsenäisesti tai liikkumalla ryhmän mukana.

Kulkuavaimen voi ostaa kuntosalilta asiakaspalvelun aukioloaikaan ja jatkossa pääset kuntosalille omien aikataulujen mukaisesti SunSali Aurassa joka päivä 24/7 ja SunSali Riihikoskella joka päivä klo 05 – 23. Kortti on voimassa 4 viikkoa kerrallaan ja voit uusia sen asiakaspalvelussa, SunSalin verkkokaupassa tai pitää kortin voimassa e-laskutussopimuksella.

SunSali Aura | SunSali Riihikoski

Kuntosaliopastus

Ikääntyminen vaikuttaa kehon toimintaan fyysisellä tasolla monin tavoin. Opastamme ja autamme sinut harjoittelun alkuun ja tarvittaessa suosittelemme tukitoimia harjoittelun tueksi.

Kun vuosikymmeniä on jo takana, on kehoon usein myös ehtinyt tulla monen moista iän tuomaa kremppaa, joka on hyvä ottaa huomioon harjoittelua suunniteltaessa. Suosittelemme lämpimästi Senior kuntosaliohjelmaa ja opastusta harrastusta aloittaville.

Senioreille suunnatun kuntosaliopastuksen painopiste on lihasvoiman kasvattaminen niveliä säästäen tavoitteena omatoimisuuden ylläpito.

Ota yhteyttä
AUTAMME SINUT SAAVUTTAMAAN TAVOITTEESI!

Personal training

Personal trainerin kanssa saat treeneistäsi enemmän irti. Suunnittelemme ohjelmasi niin, että saat uusia ideoita harjoitteluusi, kehitystä tuloksiisi ja ennen kaikkea opit liikkumaan oikein ja turvallisesti.

SunSali Aura

SENIORIEN OMAT RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

SenioriKierto ja SenioriKunto

SENIORIKIERTO
TIISTAISIN KLO 9.00 ja 10.15 

SenioriKierto on senioreille suunnattu, tehokas kiertoharjoittelutunti kuntosalin puolella, jossa alkulämmittelyn jälkeen treenataan kiertoharjoitteluna kaikki vartalon päälihasryhmät läpi.

SENIORIKUNTO
PERJANTAISIN KLO 9.00 ja 10.15

SenioriKunto-tunnilla kuntoilemme jumppsasalin puolella käyttäen käsipainoja ym välineitä harjoittelun tehosteena. Kesällä siirrämme tunnin hyvällä säällä välillä ulos.

Tunnit sopivat fyysisesti aktiivisille (tai sellaisiksi haluaville) senioreille, mutta pienet krempat ei näilläkään tunneilla haittaa ja tarpeen mukaan etsimme vaihtoehtoisia liikkeitä.

6€ kertamaksu / 10x kortti 45€

Lisätietoa p. 0415021533 / Annukka

Kysy lisää