SunSali Aura | SunSali Riihikoski

Senioripalvelut

Kulkuavaimen lataus

Vierivä kivi ei sammaloidu - pidetään liikettä yllä!

Riittävällä lihasvoimalla on suuri merkitys  ikäihmisen itsenäiselle elämälle, joka edellyttää hyvää liikkumis- ja toimintakykyä.

Ikäihmisillä erityisen tärkeää on huolehtia alaraajojen lihasvoimasta. Hyvässä kunnossa olevat keskivartalolihakset ovat edellytys hyvän ryhdin ylläpitämiselle sekä vähentävät muun muassa ikäihmisille tyypillisiä selkäkipuja. Jo puolen vuoden kuntosaliharjoittelu kaksi kertaa viikossa parantaa iäkkään suorituskykyä yhtä paljon kuin ikääntymisen myötä menetetään 10 vuodessa!

Kuntosaliharjoittelu on tehokkain tapa voiman lisäämiseen. Se on myös helppoa ja turvallista. SunSalilla harjoittelun voi aloittaa joko itsenäisesti tai liikkumalla ryhmän mukana.

Kulkuavaimen voi ostaa kuntosalilta asiakaspalvelun aukioloaikaan ja jatkossa pääset kuntosalille omien aikataulujen mukaisesti SunSali Aurassa joka päivä 24/7 ja SunSali Riihikoskella joka päivä klo 05 – 23. Kortti on voimassa 4 viikkoa kerrallaan ja voit uusia sen asiakaspalvelussa, SunSalin verkkokaupassa tai pitää kortin voimassa e-laskutussopimuksella.

SunSali Aura | SunSali Riihikoski

Kuntosaliopastus ja ravintoneuvonta

Ikääntyminen vaikuttaa kehon toimintaan fyysisellä tasolla monin tavoin. Opastamme ja autamme sinut harjoittelun alkuun ja tarvittaessa suosittelemme tukitoimia harjoittelun tueksi.

Kun vuosikymmeniä on jo takana, on kehoon usein myös ehtinyt tulla monen moista iän tuomaa kremppaa, joka on hyvä ottaa huomioon harjoittelua suunniteltaessa. Suosittelemme lämpimästi Senior kuntosaliohjelmaa ja opastusta harrastusta aloittaville.

Senioreille suunnatun kuntosaliopastuksen painopiste on lihasvoiman kasvattaminen niveliä säästäen tavoitteena omatoimisuuden ylläpito. Ikääntyessä tulee myös huomioida ruokavalion muutokset fyysisen aktiivisuuden muuttuessa. Opastamme terveelliseen, monipuoliseen ja sallivaan ruokavalioon ikä ja rajoitteet huomioiden.

Ota yhteyttä
AUTAMME SINUT SAAVUTTAMAAN TAVOITTEESI!

Personal training

Personal trainerin kanssa saat treeneistäsi enemmän irti. Suunnittelemme ohjelmasi niin, että saat uusia ideoita harjoitteluusi, kehitystä tuloksiisi ja ennen kaikkea opit liikkumaan oikein ja turvallisesti.

SunSali Aura

SENIORIEN OMAT RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

SenioriKierto

MAANANTAISIN
KLO 9.00 JA KLO 10.15

SenioriKierto on senioreille suunnattu, tehokas kiertoharjoittelutunti, jossa alkulämmittelyn jälkeen treenataan kiertoharjoitteluna vuorotellen paineilmalaitteilla ja vapaissa pisteissä. Tunti sopii jo hiukan treenanneille tai fyysisesti aktiivisille senioreille, mutta pienet krempat ei tälläkään tunnilla haittaa ja tarpeen mukaan etsimme vaihtoehtoisia liikkeitä.
Ei ennakkoilmoittautumista.

SenioriStartti

KESKIVIIKKOISIN
KLO 10.00

SenioriStartti on matalan kynnyksen ryhmäliikuntatunti, jossa harjoitellaan kevyen alkulämmittelyn jälkeen kiertoharjoitteluna paineilmalaitteissa. Jokainen treenaa omien tavoitteidensa ja rajoitteidensa mukaisesti, ohjatusti ja turvallisesti.
Ei ennakkoilmoittautumista. TUNTI TÄLLÄ HETKELLÄ TAUOLLA.

SenioriJumppa

TORSTAISIN
KLO 9.00 ja KLO 10.15

SenioriJumppa on senioreille suunnattu ohjattu lihasvoimajumppa, jossa alkulämmittelyn jälkeen keskitytään vaihdellen eri lihasryhmien harjoitteluun sekä pieniin sykkeen kohotuksiin jumppasalissa mukavan musiikin tahtiin.
Ei ennakkoilmoittautumista.

Kysy lisää