fbpx Skip to main content

SunSali Aura | SunSali Riihikoski

Tiimi

Sähköinen ajanvarausVaraa aika personal trainerille

Annukka

FAF Personal Trainer, Osteopaatti (AMK), LesMills BodyPump, BodyBalance ja BodyCombat -ohjaaja, TRX Certification, FAF Indoor Cycling instructor, FasciaMethod-ohjaaja

Olen 43v perheenäiti ja  harrastanut ryhmäliikuntaa koko aikuisikäni ja ammatti liikunnasta tuli reilu 10 vuotta sitten.  Haluan saada liikunnan kipinän syttymään asiakkaissani ja auttaa heidät saavuttamaan tavoitteensa. Liikunta on muutakin kuin tehokasta hikoilua, esimerkiksi hengähdystauko arjessa – sitä kuuluisaa omaa aikaa!

SunSalilla minut voi tavata seuraavissa: Personal training, Pumppi,FasciaMethod, SenioriKierto ja hieronta

Sanna

FAF Personal Trainer, FIHF Ravintovalmentaja, TRX certification

Olen Pöytyältä kotoisin oleva FAF Personal Trainer. Harrastan monipuolisesti kaikkea liikuntaa mutta rakkain harrastukseni on kuntosaliharjoittelu. Tarjoan kuntovalmennusta yksittäisistä saliohjauksista pitkiin valmennusjaksoihin.

Olen  myös FIHF Ravintovalmentaja joten  saat minulta myös yksilöllisen ravinto-ohjelman tukemaan harjoitteluasi tai arjen hyvinvointia.

SunSalilla minut voi tavata seuraavissa: Personal Training

Marco

Kuntosaliohjaaja, Hierontaterapeutti, Personal Trainer, TRX Certification, NLP Practioner

Kuntosaliharjoittelun lisäksi minua kiinnostaa itseni jatkuva kehittäminen ja  uuden oppiminen. Uskon (ja voin väittää jopa tietäväni) että fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä ja tämän toivon välittyvän myös asiakkailleni. Olitpa vasta aloittamassa kuntosaliharjoittelua tai tahkonnut rautaa jo pitkään, minusta saat postitiivisen tsempparin ja valmentajan.

SunSalilla minut voi tavata seuraavissa: Personal Training, VatsaPakara, Woimasalin Tehotreenit, Äijäryhmä

Minna T

Spartan Voimavalmentaja

Minna on SunSalin Supernaisten kasvot ja voima kaiken tekemisen takana. Minnan kiinnostus voimailuun lähti omasta harrastuksesta ja rakkaus lajiin ja saanut jatkoa valmennus/ohjaustyöstä. Ohjaajana Minna panostaa ennenkaikkea tekniikkaan ja hänen leppoisa, mutta samalla vaativan kannustava ohjaustyyli vie ohjattavan lempeän määrätietoisesti pois omalta mukavuusalueelta. Minnan motto: ”Jokaisen vahvan naisen takana on hän itse.”

Minnalta voi kysyä myös yksilöohjausta ja henkilökohtaisesti räätälöityä ohjelmaa voiman lisäämiseen.

SunSalilla minut voi tavata seuraavissa: Tabata, SuperNaiset, Woimasalin häkkitreeni

Kati

FAF Indoor Cycling Instructor

Olen ohjannut sisäpyöräilyä jo 10 vuoden ajan, mutta rakkaus lajiin on edelleen suuri ja pyöräilen paljon myös vapaa-ajallani. Luonteeltani olenkin  ikiliikkuja ja etenkin kestävyysurheilu on lähellä sydäntäni. Olen myös ahkera voimistelu- ja futismutsi, aina liikkellä. Tunneillani haluan välittää liikunnan iloa, hyvää musiikkia ja yhdessä tekemistä – nähdään tunneilla!

SunSalilla minut voi tavata seuraavissa: BodyBike, Bike+ Core

Janiika

Personal Trainer, Kahvakuula freestyle ohjaaja, Ravintotieteiden opiskelija

Janiika on oman elämäntaparemonttinsa myötä innokas auttamaan muita elämäntapamuuttujia tai muuten vain heitä, joilla kynnys tulla salille tuntuu extrakorkealta. Ronski huumori ja periksiantamattomuus ovat Janiikan voimavara, hänen kanssaan treenaaminen ei ole ainakaan tylsää!

SunSalilta minut voi tavata seuraavissa: Personal training, Woimasalin häkkitreeni

Noora

Les Mills BodyCombat-ohjaaja, ryhmäliikunnan ohjaaja, Voimisteluvalmentaja

SunSalilla minut voi tavata seuraavissa: BodyMIX, M-Cirquit

SunSalin asikaspalvelu

Asiakaspalvelussa sinua palvelevat Marco, Elina ja Katariina

Ohjaajaksi SunSalille?

Oletko kiinnostunut ryhmäliikunnan ohjaamisesta? Oletko kenties jo ohjannut ennenkin tai omaatko jonkin erityistaidon esim. harrastuksen kautta?
Voit olla myös aktiivinen harraste-liikkuja.

Etsimme tasaisin väliajoin joukkoomme uusia kykyjä. Tarvittaessa autamme sinua kouluttautumaan. Mikäli Sinulla on reipasta ja iloista palvelumieltä ja haluat olla mukana liikuttamassa ihmisiä, ota rohkeasti yhteyttä!

info@sunsali.fi