SunSali Aura | SunSali Riihikoski

Ravintoneuvonta

Ruokailulla ja syömällämme ravinnolla on iso merkitys hyvinvointiin, jaksamiseen sekä haluttujen tulosten saavuttamiseen. Kun koet tarvitsevasi apua , mutta et tiedä mihin tarttua, me autamme! Ruokavaliosi on vielä muutoksen jälkeenkin sinun näköisesi.

Ravinnon merkitys rasvanpoltossa, painonpudotuksessa sekä lihasmassan lisäyksessä on merkittävä: jopa 70 – 80 % tuloksista saavutetaan oikeanlaisella ruokavaliolla. Ravinnon laadun ja määrän lisäksi on hyvä muistaa oikea ateriarytmi. Kun ateriat sijoitetaan oikein,  pysyy verensokeri tasaisena, keho kylläisenä, eikä epäterveellisiin ruokavalintoihin houkutteleva sudennälkä pääse yllättämään.

Pitämällä ruokapäiväkirjaa saamme  tietoa nykyisestä ruokailusta ja voimme yhdessä asettaa tavoitteet ja suunnitella toteutuksen kohti yksilöllistä, allergiat ja mieltymykset huomioivaa Sinun näköistäsi ruokavaliota.

Marco

Käänny Marcon puoleen mikäli tavoitteesi on kasvattaa lihasmassaa tai sinulla on kysyttävää kuntoilua tukevien lisäravinteiden valintaan liittyen.

Sanna

Sannan puoleen kannattaa kääntyä, kun tavoitteenasi on elämäntapamuutos, painonpudotus tai lihasten kasvatus hyvinvointi edellä.

Ajanvarauus: sanna@sunsali.fi